Sunday, February 26, 2012

Pasta peekoniga

Vaja läheb :
200 g makarone (0,58 €)
Kaks küüslaugu küünt ( 0,02 €)
Sibul (0,03 €)
70 g toorsuitsu peekon (0,99 €)
Redis (0,5 €)
Roheline sibul ( 0, 85 €)
Taluvõi  (1,20 €)
100 ml vahukoort ( 0,70 €)
Karripastat ( purk maksab 2 €)
Soovi korral punast veini


Valmistamine:
Pane vesi tulele, lisa sool ja keema minnes makaronid. Samal ajal pane pannile pisike tükk võid, lõika peekon tükkideks ja prae võis. Tükelda sibul ja küüslauk ning lisa potti ja pruunista. Tükelda 4 redist ja lisa samuti potti.Kui sibul, küüslauk ja redis on pruunistunud lisa 100 ml vahukoort ja umbes pool teelusikatäit karripastat. Kui armastad vürtsikat rooga, lisa 1 tl täis. Soovi korral lisa veel punast veini. Lisa soola ja pipart. Mina kasutasin Cayenne pipart ja tavalist musta pipart. Lisa natuke rohelist sibulat ja kalla pannil olev peekon potti. Kui makaronid on valmis lisa neile segu ja sega läbi.
Soovi korral võib lisada peale ka juustu.

No comments:

Post a Comment